miercuri, 18 octombrie 2023

M3 - Tema 3 - Joi

 


Într-o zi obișnuită de toamnă, în curtea liceului, s-a petrecut ceva cu totul neobișnuit. Elevii se adunaseră pentru pauza de prânz, iar atmosfera era plină de agitație. În mijlocul curții, sub un copac bătrân, a apărut brusc o lumină strălucitoare, iar din ea a ieșit o ființă misterioasă. Era un elf, cu părul său argintiu și aripi delicate.

Elevii au rămas uimiți, dar elful le-a spus că venise dintr-o lume magică pentru a îndeplini o misiune importantă. El le-a dezvăluit că curtea liceului lor era situată pe un portal către o altă lume, o lume plină de creaturi fantastice și comori ascunse.

Cu ajutorul elevilor, elful a început să călătorească prin lumea magică, dezvăluind locuri secrete și învățându-i pe tineri despre magia naturii și a pădurilor. Fiecare colț al curții școlii ascundea o minune: flori care cântau, pietre prețioase care străluceau în lumina lunii și animale vorbitoare.

Elevii au devenit prieteni cu elful și au învățat să aprecieze frumusețea naturii și magia din jurul lor. Cu fiecare aventură, au devenit mai încrezători și mai înțelepți. La sfârșitul călătoriei, elful a revenit în lumina portalului, dar le-a promis că va reveni în fiecare an pentru a împărtăși mai multe povești minunate.

Curtea liceului lor nu a mai fost niciodată la fel. Elevii știau că magia era mereu acolo, așteptându-i să o descopere în locurile cele mai puțin așteptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

M2 - Tema 14 - Mesaj de avertizare